Reacties van klanten

Op deze pagina treft u reacties van bezoekers van onze website en ervaringen van klanten. Heeft u vragen, suggesties of andere opmerkingen omtrent deze website, laat het ons gerust weten. Uw bevindingen met ons bedrijf zijn altijd welkom.
U kunt hiervoor desgewenst gebruik maken van het reactie formulier op de pagina CONTACT. Reacties plaatsen wij altijd zonder adresgegevens te vermelden, teneinde de privacy van de afzender te waarborgen. Wij behouden ons het recht voor om reacties verkort weer te geven.Merrell Barefoot shoes

Hello Theo!
I am Lorena Luna, from Guatemala... the woman that you gave the Merrel tenis shoes for free... I was really touched by this... every day I learn something... but from you I learned a lot, Thanks.
Look what the a pair of MERREL shoes can do for a family in Guatemala!
My housband and me bought a pair of shoes for every kid of this family and their mother, all of them were really happy!!!
thanks a lot for being so special!!
Lorena
PD
I am enjoying every pair of Merrel I got that day!Halve Marathon op Merrell Trail Glove

Eerste ervaring met Merrel Trail Glove

Ik heb de Trail Glove vorige week zondag bij jullie gekocht. Na een dagje rondlopen heb ik dinsdag 6,5 km er mee getraind en direct mijn snelste trainingsrondje ooit gelopen! Gisteren er een halve marathon op gelopen: een (voor mij) puike tijd (1:56:20) en vooral prima uit kunnen lopen, zonder pijntjes, blaren o.i.d.!
Ik weet nu al dat ik veel plezier met deze schoenen ga hebben. Prima aankoop!
Nog bedankt voor de geboden service en wellicht tot kijk.

Vriendelijke groeten,
Daan Remmers
DoesburgSuperservice

Aan: Merrellschoenen.nl

Schoenen kopen via internet? Jazeker..bij Merrelschoenen komt het wel goed!
Keurig verzonden en als de maat niet goed is dan doen ze hun uiterste best om het wel goed te krijgen.
Kortom.. wij zijn klant geworden! Chapeau!! En voor de winter.. dan bezoeken we toch echt de zaak in Amsterdam (ook al is het niet naast de deur).

Yvonne Lucas
AlmeloLekkere schoenen!

Ik was onlangs op citytrip in Amsterdam en had mij reeds bij voorbaat geïnformeerd over de winkel (via het internet). Ik ben in het bezit van een paar moeilijke voeten en moet zeggen dat tot op heden "Merrel" schoenen mij het best bevallen. Ik had geen bestelling geplaatst, maar mijn hoop gevestigd op de voorradige collectie. Na een kleine zoektocht kwam ik samen met mijn vriendin bij de winkel aan, het leek ons allemaal nogal klein, maar ik had al meteen een paartje "Merrels" gezien, die me wel bevielen, in de etalage. Binnen in de winkel werden we geholpen door een van de meest vriendelijke mensen van Amsterdam. Ik kreeg de nodige info over de schoenen, over de winkel, over de website en over de reeds nieuwe collectie. Na afloop van ons bezoek was ik de trotse bezitter van twee paar nieuwe Merrels, waarvoor mijn dank. Ik raad de schoen aan iedereen aan, maar ik raad je nog meer aan om zeker persoonlijk langs de winkel te gaan om de enorme klantvriendelijkheid te beleven.

Veel succes nog
Steffer (Schoten, België)Zeer tevreden over de service

Ik ben zeer tevreden over de service in uw winkel en afhandeling van de geleverde schoenen!
Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje huiverig was met het bestellen via internet, omdat ik dacht dat het een winkel met opgeschoten jeugd was, maar na mijn bezoek weet ik dat het een familie bedrijf is en dat wekt toch vertrouwen!

Jordy de Boer.