Merrellschoenen.nl

Over ons


Welkom bij Merrellschoenen.nl


Ruim 20 jaar ervaring
Wij zijn Theo van Schaagen en Jeannette Coppiëns, samen hebben we al ruim 20 jaar ervaring met de verkoop van Merrell schoenen.
Wij vinden Merrell een fantastisch merk, die zich onderscheidt van andere schoenmerken, door zijn goede pasvorm, optimale comfort en sterke kwaliteit.
De schoenen zijn duurzaam en goed betaalbaar.

Wereldwijd staat Merrell nr.1!
Merrell staat bekend om zijn goede wandelschoenen, ze heeft een uitgebreide collectie voor elk niveau, elke ondergrond en elke uitdaging.
De collectie is zeer breed van lifestyle tot outdoor, de keuze in Europa is groot en die modellen kunt u allemaal bij ons vinden.

De juiste keuze maken
Wij willen u graag begeleiden de juiste keuze te maken voor uw voeten. Of u nieuwe wandelschoenen nodig heeft, wil hardlopen of gewoon elke dag een blokje om, goede schoenen maken het verschil.
Met de juiste Merrell schoenen presteert u beter en voelt u zich beter, zonder steeds aan uw voeten herinnert te worden. Door onze ruime ervaring over voeten en voetproblemen hebben wij voor elke voet en voor elke uitdaging de juiste Merrell schoen.

Bezoek ons
Door de Corona crisis moesten wij helaas na 27 jaar onze winkel in hartje Amsterdam sluiten.
Nu kunt u ons bezoeken in onze nieuwe showroom in Abcoude met ruime gratis parkeergelegenheid.
We hopen op betere tijden, waarbij we weer een fysieke winkel ergens in Amsterdam kunnen openen.
Daarnaast vindt u ons op diverse beurzen in Nederland en België, dus hou onze activiteiten agenda in de gaten.

Schroom niet te bellen 06-429 17 277 , of te mailen naar info@merrellschoenen.nl met uw vragen of voor een afspraak om langs te komen.
Wij hebben geen klantenservice, maar wel direct en persoonlijk contact.

Wellicht tot gauw!